top of page

TERMENI SI CONDITII PENTRU RETURNAREA ARTICOLELOR VESTIMENTARE:

Atenție! În conformitate cu Hotărîrea Guvernului Republicii Moldova nr.1465 din 08.12.2003 confecţii şi articole din tricot (articole de lenjerie de corp, mărfuri textile (ţesături din bumbac şi tip bumbac, оn şi tip оn, lоnă şi tip lоnă, mătase şi tip mătase, panglici, bandă de bordură etc.) sunt incluse în "Lista produselor nealimentare de calitate corespunzătoare" ce nu pot fi înlocuite cu un produs similar.

 

Articolele efectuate la comandă de compania Vander Collection nu sunt returnabile deoarece acestea sunt articole vestimentare personalizate după dorința cumpărătorului, cu specificații diferite față de obiectele de serie obișnuite, respectiv ele nu pot fi revândute. 

 

Articolele pot fi retunate doar dacă:

  • Ați primit/colectat vestimentul cu defect;

  • Comanda este incorectă sau necorespunzătoare.

 

În cazul în care se face returul din cauza unor situații care sunt mai sus menționate, el trebuie făcut timp de 24-48h de la primirea acestuia. La momentul returnării produsului articolul trebuie să fie în stare impecabilă și neapărat trebuie sa fie prezent bonul fiscal. Vestimentul nu trebuie să fie purtat si să nu conţină defecte.

 

Vestimentul poate fi:

  • Ajustat, scurtat gratuit dacă este nevoie;

  • Articolul vestimentar (rochia, costumul) poate fi schimbat cu alt articol din colecție în caz ca nu se potrivește modelul/mărimea cu oricare altul cu achitarea diferenței de preț;

  • Stofa rochiilor confecționate la comanda poate fi dublată la dorința clientului cu achitarea diferenței de preț. 

Payment Methods
bottom of page