top of page

Cursul ,,Bani pe Instagram’’

Ora și locul

Date and time is TBD

Curs

Bilete

 • Silver

  1 acces la toate cele 10 lecții din curs 2 Acces la o lecție bonus 3 Acces la chat-ul comun din telegram 4 Acces la mastermind-urile care vor avea loc în format live 5 Posibilitatea de a fi alese și descompuse paginile de Instagram în timpul mastermind-ului.

  150,00 EUR
  +3,75 EUR Taxă de serviciu
 • Gold

  1 acces la toate cele 10 lecții din curs 2 Acces la o lecție bonus 3 Acces la chat-ul comun din telegram 4 Acces la mastermind-urile care vor avea loc în format live 5 Posibilitatea de a fi alese și descompuse paginile de Instagram în timpul mastermind-ului. 6 Consultație privată și analiza paginii de Instagram

  300,00 EUR
  +7,50 EUR Taxă de serviciu
 • First Class

  1 acces la toate cele 10 lecții din curs 2 Acces la o lecție bonus 3 Acces la chat-ul comun din telegram 4 Acces la mastermind-urile care vor avea loc în format live 5 Posibilitatea de a fi alese și descompuse paginile de Instagram în timpul mastermind-ului. 6 Consultație privată și analiza paginii de Instagram 7 Mentorat timp de o săptămână și sfaturi exacte cum sa creați pagina voastră de Instagram, ce vorbiți, când , despre ce , etc.

  500,00 EUR
  +12,50 EUR Taxă de serviciu

Total

0,00 EUR

Distribuie evenimentul

bottom of page